
Будаагаар хийх амтат хоол
Айл гэр бүхэн цагаан, бор, шар, хөц, гурвалжин будаа, буурцагт ургамлаар хэрхэн амттай, хялбар хоол хийхэд туслах зорилгоор хийгдсэн гарын авлага бөгөөд гэрийн нөхцөлд агшаасан будааг ашиглаж үхэр, хонь, гахай, тахианы мах болон далайн бүтэгдэхүүн загас, сам хорхой, хавчны мах зэргээр нэг, хоёрдугаар хоол, амтат соус, хүйтэн зууш, амттан, дессертийг хийх 60-н жорыг багтаасан бөгөөд 60-н зургийг хавсаргасан болно
Хэл:
Монгол хэл
Насны ангилал:
13+
Хуудасны тоо:
64
ISBN:
Нийтлэгдсэн:
2022-07-22
Зохиолч:
Ц. Энхтуяа
Нийтлэгч:
Ц.Энхтуяа
Хамаарагдах ангилал
Ижил төстэй номнууд